Barion Pixel
Zážitky pre deti - Eventy, tábory, krúžky, programy pre školy | 0907 172 186

Tábor na ranči vo Vysokých Tatrách

Tábor na ranči vo Vysokých Tatrách
18. apríla 2023 Braňo Švec
tábor na ranči

Náš prvý denný tábor sme zorganizovali v roku 2013. Deti, dnešní dospeláci, zažili krásny týždeň na ranči v obci Štôla vo Vysokých Tatrách. A práve tento tradičný tábor sme vylepšili a už 11 rokov ho každoročne ponúkame rodičom detí z okolia Popradu.

Denný tábor v Poprade

Ako každý denný tábor od Zážitkovne, aj tento má ranné stretávanie v Jazykovej škole Target v centre Popradu, s pohodlným parkovaním v tesnej blízkosti budovy Business Centra Poprad, kde má naša jazykovka sídlo. Rodičia deti odovdzávajú už od 7.00, aby stihli prísť načas do práce. Deadline je o 8.30, kedy do areálu ranča vyráža náš mimoriadny autobusový spoj priamo od budovy Business Centra.

Pestrý program pre deti

No a od deviatej rána začína už program, ktorý je pestrý a rôznorodý. Každý deň a v každom turnuse je program iný, aby sa zabavili aj tie deti, ktoré s nami absolvujú viac turnusov počas leta. A že takých je! 🙂

Využívame exteriér aj interiér ranča, máme teda čo robiť aj v prípade daždivého počasia. Našou výhodou je množstvo kociek z rôznych stavebníc aj detských atrakcií, hier a aktivít, ktoré používame na rôznych detských podujatiach a eventoch. Tie organizujeme pre firmy, mestá alebo obce, alebo sme súčasťou väčších podujatí v spolupráci s eventovými agentúrami.

tábor

Ranč Monty v Štôle

Vedeli ste, že Štôla sa skloňuje presne tak ako Bratislava? V Štôle, v Bratislave… Tak my sme sa to naučili aj my :). No a presne v tejto obci nájdeme ranč, v ktorom chovajú kone a mnoho iných zvierat. Celý areál je oplotený a sme tak chránení pred neželanými návštevami. Okrem detských ihrísk, preliezačiek, športových ihrísk a rozľahlej trávnatej plochy nám slúži aj interiér ubytovacieho zariadenia – jedáleň aj oddychová miestnosť. Tie využívame v prípade nepriaznivého počasia, ale tiež na hodiny angličtiny alebo technického vzdelávania s kockami LEGO. Raz týždenne sa povozíme a koňoch, nejde teda o koníkovský tábor. Kone sú jeho súčasťou, ale jazdecký tábor musíte hľadať inde.

Prihlášky do tábora

Prihlasovanie do táborov spúšťame už niekoľko mesiacov pred prázdninami, kedy sú ceny najnižšie. Teší nás veľký záujem rodičov a o to viac, keď vidíme rovnaké mená ako po minulé roky. Niektoré deti k nám chodia na dva, alebo aj tri tábory počas jedného leta, preto sa snažíme vždy vytvoriť nové zážitky pomocou odlišných programov každého turnusu.

Tatranský tábor – prihláška, rogram a detailné informácie tu